0758245999

contact@enixserver.ro

Monitor Uptime Contact Login Clienti

LEGAL

Politica de Confidentialitate

SC ENTIRE ENIX SRL denumita mai departe ENiXSERVERS respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, ENiXSERVERS are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

Daca aveti întrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate va rugam sa ne contactati.

ENiXSERVERS solicita clientilor urmatoarele date de identificare:

INFORMATII SOLICITATE LA INREGISTRAREA CONTULUI DE CLIENT

ALTE INFORMATII CE POT FI SOLICITATE:

ENiXSERVERS utilizeaza datele solicitate in urmatoarele scopuri:

ENiXSERVERS nu vinde servicii sau produse catre minori. Un minor poate accesa si comanda servicii ENiXSERVERS doar daca este sub supravegherea ATENTA unui parinte sau a tutorelui legal.

SC ENTIRE ENIX SRL contact@enixserver.ro