4 motive pentru a-ti transfera domeniul si gazduirea la ENiXSERVERS.

Sunt optiuni numeroase atunci cand vine vorba de alegerea providerului de hosting si a registrarului de domeniu. Cu toate acestea, nu stii care e cea mai buna alegere pana in momentul in care nu ai experienta directa in acest domeniu.

La ENiXSERVERS, provider de servicii de gazduire, experienta clientului se doreste a fi cat mai placuta, prin oferirea suportului necesar si a numeroaselor instrumente gratuite care sa faciliteze administrarea serviciilor.

Iata cateva dintre cele mai avantajoase motive pentru a-ti transfera gazduirea la ENiXSERVERS:

1.Asiguram migrarea gratuita

Asiguram mutarea contului de gazduire gratuit de la un alt provider cu cPanel. Nu vei pierde niciun fel de date, continutul va fi preluat exact in aceeasi forma initiala.

2.Asiguram tot suportul tehnic necesar

Suportul tehnic este primordial pentru orice client, motiv pentru care, la orice ora un operator va fi online pentru te ajuta cu orice problema sau sugestie.

3.Avem in permanenta oferte active si preturi preferentiale iar pachetele se pot personaliza in functie de nevoile clientului.

Incercam in permanenta sa oferim cele mai mici costuri pentru serviciile de gazduire. Daca niciun pachet nu este potrivit, se poate solicita pentru orice serviciu oferta personalizata, in functie de resursele dorite sau platforma utilizata, indiferent daca este un simplu blog sau un magazin online complex.

4.Garantia returnarii banilor

In caz de probleme ce vin din partea noastra iar dumneavoastra nu sunteti multumit de calitatea serviciilor achizitionate, in decurs de 30 de zile se poate returna suma achitata, garantat.

Intr-un an de activitate, am invatat sa tratam orice comanda mai mult decat o alta vanzare. Incercam pe cat posibil sa oferim tot sprijinul necesar clientilor, astfel incat sa-i ajutam sa-si imbunatateasca in permanenta prezenta online, iar clientii existenti ne recomanda cu incredere.

 

Fiecare pachet de găzduire web beneficiază de următoarele facilităţi:

Backup profesional

Datele tale sunt în siguranţă, datorită soluţiei profesionale de backup incremental gratuit, zilnic sau săptamânal, în funcţie de pachetul de găzduire ales.

Versiuni PHP multiple

Cu CloudLinux ai acces la toate versiunile de PHP, disponibile prin intermediul PHP selector direct din cPanel: PHP 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, 7.0 si 7.1

Migrare gratuită de la alt provider

Nu eşti mulţumit de actualul provider de găzduire? La EnixServers beneficiezi de uptime fără întreruperi prin transferul serviciului de la un alt provider de găzduire.

Uptime garantat contractual

Scopul nostru este să asigurăm o funcționalitate perfectă a serverelor, de aceea garantăm un Uptime contractual de minim 99.97%

 

  • Email, SSL
  • 3 Users Found This Useful
Was this answer helpful?

Related Articles

Ce este firewall si cum functioneaza?

Introducere Firewall-ul este un sistem care ofera securitate retelei filtrand traficul care...

Securitate: Ce este criptarea?

În ultimii ani am scris despre o multitudine de metode de securitate pentru site-urile online, cu...

Care sunt caile catre diferite functii ale contului de gazduire site?

Calea către directorul dvs. web este: /home/username/public_html - aici uploadați fișierele...

Ce este FTP?

FTP (File Transfer Protocol) este după cum îi spune şi numele un protocol pentru transferul...

Promotie domenii .com .eu .info pana la data de 31 Martie 2018

ENiXSERVERS.RO iti aduce in luna Martie preturi si oferte de sarbatoare. Ai domenii la preturi...

Powered by WHMCompleteSolution