Distributed Denial of Service (DDoS) este una dintre cele mai serioase probleme cu care se confrunta companiile care detin un website/folosesc un cont de gazduire pentru domeniul lor. Severitatea si frecventa acestor atacuri fac vulnerabile toate tipurile de afaceri deoarece depasesc capabilitatile metodelor standard de protectie impotriva acestor tipuri de amenintari. Cand are loc un atac de tip DDoS siteul dvs. poate avea o perioada de downtime de cateva ore. Acest interval in care siteul nu este activ va poate costa mult deoarece potentialii client/utilizatori vor apela la concurenta pentru a-si procura produsele sau serviciile de interes. Consecinta imediata: relatia dvs. directa cu clientul este periclitata.
Serviciul numit Anti DDoS asigura continuitatea afacerii si nu permite acestor atacuri sa va afecteze functionalitatea continua, profitabilitatea si mai ales reputatia in fata clientilor dvs. Este un sistem de protectie impotriva acestor amenintari, bazat pe retea, care da un plus de siguranta websiteului dvs. Colaborati cu expertii nostri in mitigare DDoS si protejati-va in acest fel afacerea impotriva viitoarelor tentative de atac!

Beneficii:

• Monitorizare proactiva si suport 24/7 care asigura un timp de functionare maxim
• Protectie 24/7/365
• Detectare in timp real a diferitelor tipuri de atacuri
• Garantii contractuale (SLA) privind notificarea clientului si mitigarea
• Resurse specializate, care utilizeaza informatii detaliate despre retea si tehnologii DDoS de curatare a traficului
• Centre de mitigare DDoS ce folosesc metoda deep packet inspection
• Portal online de raportare si analiza
• Fara taxare per atac
• Fara taxare per trafic malware crescut

 

Taxare per client, nu per serviciu!
Soluția noastră, spre deosebire de competitori, este taxată o singură dată per client și este activată pentru toate serviciile comandate în acel moment sau ulterior. Costul protecției este calculat în funcție de capacitatea maximă de mitigare dorită.

Acoperire

Sistemul Anti-DDoS acoperă toate layerele și poate fi folosit cu orice aplicație. În cazul în care aveți o aplicație personalizată ne puteți contacta și împreună vom adapta filtrele pentru ca totul să funcționeze perfect. În același timp sistemul învață în mod automat noile tipuri de atacuri și le blochează.

Capacitatea maximă în acest moment este de 1 Tbps + Protecție DDoS apreciată, care funcționează cu aproape orice aplicație(protectie oferita de VOXILITY), însă lucrăm în permanență la mărirea și îmbunătățirea ei.Sunday, October 1, 2017

« Back

Powered by WHMCompleteSolution