PAYSAFECARD


PLATA SIGURA PRIN INTERNET, FARA CONT BANCAR SAU CARD DE CREDIT?

Cumpara paysafecard si plateste online ca in numerar.

Platesti prin introducerea unui PIN din 16 caractere sau inregistreaza-te la my paysafecard, incarca-ti PIN-urile si platesti simplu, cu numele de utilizator si parola

ESTE ATAT DE SIMPLU:

Gasesti paysafecard in apropiere. Aici gasesti punctul de vanzare cel mai apropiat:www.paysafecard.com/pos

Ia-ti paysafecard in valoare de 25, 50, 100 sau 300 RON. Vei primi paysafecard sub forma unui PIN tiparit din 16 caractere, pe care trebuie sa-l introduci in fereastra de plata paysafecard. Cu aceasta ai si platit - fara a-ti divulga datele personale sau pe cele ale contului bancar.

In afara de plata cu ajutorul PIN-ului, paysafecard iti ofera un cont propriu pentru PIN-urile tale. Astfel iti pastrezi controlul asupra PIN-urilor si a tranzactiilor efectuate. Inregistreaza-te gratuit la my paysafecard si plateste simplu, prin introducerea numelui de utilizator si a parolei.

Mai multe informatii gasesti la www.paysafecard.com.


PAYPAL

Puteti plati online cu doua click-uri folosind serviciul PayPal.
Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar, singura diferenta este ca printr-un cont Paypal totul se realizeaza electronic, din fata calculatorului, prin intermediul unei conexiuni la Internet
Nu aveti nevoie sa introduceti date de cont sau sa aveti cardul bancar la indemana.Plata este foarte simpla si poate fi folosita chiar si de cei mai neexperimentati. In plus banii ajung imediat si astfel serverul este activat imediat.


SMS

Se pot achita facturile si prin serviciul de sms oferit in colaborare cu firma Mobilpay. Plata prin sms se poate efectua din retelele de telefonie mobila Orange, Vodafone, Telekom si DIGI.
Pentru a beneficia de solutia de plata prin sms trebuie mai intai sa va creati un cont de comerciant.
Dupa inregistrarea contului, trebuie sa adaugati fonduri in contul dumneavoastra conform sumei totale de pe factura.
Daca nu aveti un cont si doriti sa achizitionati un serviciu va trebui sa faceti comanda serviciului dorit. In formularul comenzii veti creea automat si contul pe www.enixservers.ro


CARD DE CREDIT/DEBIT

Plata cu cardul bancar este valabil pentru toti clientii care sunt in posesia unui card bancar.Plata cu cardul se efectueaza de pe o platforma securizata oferita de firma Mobilpay.Suma aferenta serviciului achizitionat va fi incasata de pe cardul bancar.

 TRANSFER BANCAR

Transferul bancar, cunoscut si sub numele de ordin de plata sau wire transfer este metoda clasica de a efectua plati direct in contul bancar al destinatarului pentru cont bancar trimiteti un ticket pe site.

 

In cazul in care nu dispuneti de card de debit/credit sau cardul dv. nu este acceptat pentru plata online, aveti posibilitatea sa platiti serverul de joc prin transfer bancar.La plata prin transfer bancar va rugam sa specificati numarul si data facturii proforme.Datele pentru transfer bancar sunt urmatoarele:

 

Dupa efectuarea platii se va trimite o copie dupa ordinul de plata pe adresa plati@enixserver.ro.

 Tuesday, December 20, 2016

« Back

Powered by WHMCompleteSolution