Downtime Gazduire Web

Astazi 07.11.2017 se vor efectua lucrari de mentenanta pe partea de Gazduire Web. Toate site-urile vor fi offline pe o perioada de 5 minute

31st Oct 2017
Update download-url 11/10/2017

Astazi 11/10/2017  a fost facut update la download-url.ENiXSERVERS.RO are sv_downloadurl complet automatizat.Pentru hostul de server detinut sv_downloadurl este gratuit.Fisierele instalate/urcate cat si cele existente pe hostul serverului (maps/sounds/sprites/.wad, etc) sunt recunoscute instantaneu, fara sa mai fie nevoie de alte setari, pentru ... Read More »

11th Oct 2017
Garanția de uptime

Garanția de uptime Abonamentele de găzduire includ un uptime de 99,9 % lunar. Când nu este online, nu ar trebui să plătești, însă se poate întâmpla să apară probleme cu serverele sau cu unele softuri de pe acestea, ce pot duce la întreruperea serviciilor pentru scurte perioade de timp. ENiXSERVERS dorește să ofere un timp de ... Read More »

1st Oct 2017
Mitigare DDoS - ENiXSERVERS - VOXILITY

Distributed Denial of Service (DDoS) este una dintre cele mai serioase probleme cu care se confrunta companiile care detin un website/folosesc un cont de gazduire pentru domeniul lor. Severitatea si frecventa acestor atacuri fac vulnerabile toate tipurile de afaceri deoarece depasesc capabilitatile metodelor standard de protectie impotriva acestor ... Read More »

1st Oct 2017

Powered by WHMCompleteSolution