Welcome to EnixServers

Protectie Anti-DDoS Voxility

EnixServers va asigura Protectie contra Atacurilor DDoS.

Cum functioneaza protectia Anti-DDoS

Protectia Anti-DDoS functioneaza anycast – IP-urile sunt anuntate in toate centrele de filtrare si atacul este mitigat in centrul cel mai apropiat de sursa acestuia; Protectia functioneaza pentru orice tip cunoscut de atac DDoS, indiferent de network layer. Sansele de a fi vizate de un atac DDoS sunt mari si incercarile sunt numeroase. Un atac DDoS doreste sa faca un server, serviciu sau o infrastructura indisponibila prin suprasolicitarea latimii de banda a serverului sau prin suprasolicitarea resurselor sale pana la punctul de epuizare. In timpul unui atac DDoS, o multitudine de solicitari sunt trimise simultan din mai multe puncte de pe internet. Intensitatea acestui "incendiu" (Crossfire) face ca serviciul sa fie instabil sau, chiar mai rau, indisponibil.

ANTI-DDoS SERVERE JOCURI

Serverele de jocuri sunt predispuse la atacurile de tip DDoS (denial-of-service distribuite). Solutiile de protectie implementate de furnizorii de gazduire jocuri au adesea capacitati limitate atunci cand se confrunta cu intensitatea si frecventa acestor atacuri, in special atacurile UDP, care exploateaza User Datagram Protocol (UDP) - utilizarea protocolului de catre majoritatea serverelor de jocuri si de voce.

ANTI-DDoS SERVERE VPS

Serverele VPS (virtual private server) beneficiaza de protectie Anti-DDoS. Va puteti hosta orice fel de server de joc pe un VPS gen: SA:MP, MTA, FIVEFM. Servere VPS sunt protejate de atacurile UDP care sunt cele mai frecvente atacuri pentru servere jocuri. Anti-DDoS servere VPS asigura o protectie de 1 Tbps+.

ANTI-DDoS SERVERE VOCE

Serverele de voce teamspeak 3 sunt protejate de Anti-DDoS servere voce cu mitigare 1 TB. Protectia Anti-DDoS este conceputa pentru protejarea serverelor de voce teamspeak 3 astfel veti putea vorbi cu jucatorii de pe serverul dumneavoastra de teamspeak 3.

Intrebari frecvente

Ce se intampla daca nu platesc la timp?

Factura proformă este emisă cu 14 zile înainte de expirarea serviciului dumneavoastră. În cazul în care nu ați efectuat plata la timp aveți o perioadă de grație de 7 zile, timp în care veți primi 3 notificări de plată: în prima, a patra și a șaptea zi de la expirarea serviciului dumneavoastră. Dacă dupa aceste 7 zile de la scadență nu ați efectuat plata, serviciul dumneavoastră se suspendă, fisierele dumneavoastră sunt șterse definitiv de pe server, iar contul dumneavoastră de client este dezactivat. Atenție: Neplata la timp a serviciilor atrage după sine penalizări de 1% zi din a opta zi de neplată de la scadență

Nu ma descurc cu administrarea, ma puteti ajuta?

Desigur, însa pentru acest lucru este nevoie o opțiune de administrare și management. Puteți trimite oricând un tichet pentru suport din zona de client în acest sens pentru informații suplimentare, iar echipa noastră va lucra pentru buna funcționare a serviciilor de pe server-ul dumneavoastră.

Cum ma conectez la serverul de Teamspeak ?

Aveți două posibilități de conectare la server: TS DNS ( ts.numeledomeniuluitău.extensie) Ip:Port După ce v-aţi selectat un nume, apăsaţi pe butonul "CONNECT".

Cat de repede voi intra in posesia serverului dupa comanda?

Când comandați, comanda dumeavoastră apare într-o listă (coadă). Comenzile sunt activate în ordinea în care au fost primite. Toate comenzile trebuie să fie aprobate de către departamentul nostru comercial, așa că, dacă comanda a fost plasată în afara orelor de lucru sau zilelor lucrătoare . Contul dumneavoastră nu poate fi prelucrat până în urmatoarea zi de operare. În general, serverele sunt gata în termen de maxim 24 de ore de la verificarea și confirmarea plății.

Care sunt modalitatile de plata disponibile?

Modalitatile de plata disponibile le puteti gasi aici

AI NEVOIE DE SERVICII PERSONALIZATE ?

Contacteaza-ne si iti oferim pachetul perfect

Copyright © 2020 EnixServers - Toate drepturile rezervate