Welcome to EnixServers

LEGAL

Politica de Confidentialitate

SC ENTIRE ENIX SRL denumita mai departe ENiXSERVERS respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private, ENiXSERVERS are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

În conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele înregistrate, în calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

  • dreptul la informare (art.12).
  • dreptul de acces la date cu caracter personal (art.13).
  • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art.14).
  • dreptul de a se adresa justitiei (art.18)

Daca aveti întrebari legate de Politica de Confidentialitate sau doriti sa fiti informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate va rugam sa ne contactati.

ENiXSERVERS solicita clientilor urmatoarele date de identificare:

INFORMATII SOLICITATE LA INREGISTRAREA CONTULUI DE CLIENT

  • Nume
  • Prenume
  • Email
  • Nume Firma
  • Adresa Postala
  • Telefon

ALTE INFORMATII CE POT FI SOLICITATE:

  • Numarul de înregistrare la Oficiul Registrului Comertului
  • Cod Fiscal/Cod Unic de Înregistrare/CNP(persoane fizice)

ENiXSERVERS utilizeaza datele solicitate in urmatoarele scopuri:

  • întocmirea contractelor de prestari servicii, în cazul în care clientul solicita acest lucru.
  • întocmirea facturilor fiscale.
  • pentru comunica informatiilor despre starea retelei si promotii.

ENiXSERVERS nu vinde servicii sau produse catre minori. Un minor poate accesa si comanda servicii ENiXSERVERS doar daca este sub supravegherea ATENTA unui parinte sau a tutorelui legal.

SC ENTIRE ENIX SRL contact@enixserver.ro

Intrebari frecvente

Ce se intampla daca nu platesc la timp?

Factura proformă este emisă cu 14 zile înainte de expirarea serviciului dumneavoastră. În cazul în care nu ați efectuat plata la timp aveți o perioadă de grație de 7 zile, timp în care veți primi 3 notificări de plată: în prima, a patra și a șaptea zi de la expirarea serviciului dumneavoastră. Dacă dupa aceste 7 zile de la scadență nu ați efectuat plata, serviciul dumneavoastră se suspendă, fisierele dumneavoastră sunt șterse definitiv de pe server, iar contul dumneavoastră de client este dezactivat. Atenție: Neplata la timp a serviciilor atrage după sine penalizări de 1% zi din a opta zi de neplată de la scadență

Nu ma descurc cu administrarea, ma puteti ajuta?

Desigur, însa pentru acest lucru este nevoie o opțiune de administrare și management. Puteți trimite oricând un tichet pentru suport din zona de client în acest sens pentru informații suplimentare, iar echipa noastră va lucra pentru buna funcționare a serviciilor de pe server-ul dumneavoastră.

Cum ma conectez la serverul de Teamspeak ?

Aveți două posibilități de conectare la server: TS DNS ( ts.numeledomeniuluitău.extensie) Ip:Port După ce v-aţi selectat un nume, apăsaţi pe butonul "CONNECT".

Cat de repede voi intra in posesia serverului dupa comanda?

Când comandați, comanda dumeavoastră apare într-o listă (coadă). Comenzile sunt activate în ordinea în care au fost primite. Toate comenzile trebuie să fie aprobate de către departamentul nostru comercial, așa că, dacă comanda a fost plasată în afara orelor de lucru sau zilelor lucrătoare . Contul dumneavoastră nu poate fi prelucrat până în urmatoarea zi de operare. În general, serverele sunt gata în termen de maxim 24 de ore de la verificarea și confirmarea plății.

Care sunt modalitatile de plata disponibile?

Modalitatile de plata disponibile le puteti gasi aici

AI NEVOIE DE SERVICII PERSONALIZATE ?

Contacteaza-ne si iti oferim pachetul perfect

Copyright © 2020 EnixServers - Toate drepturile rezervate